İSTANBUL, (DHA) - Altınyıldız Classics ve Türk Hava Yolları, yolcu programı Miles&Smiles’tan kazanılan millerle bir iş birliğine imza attı. Mil harcama platformu shopandmiles'da yer alacak marka, koleksiyonunu üyeleriyle buluşturacak.

Altınyıldız Classics ve BR Mağazacılık Online Kanallar ve Pazarlama Direktörü Onur Uluğ, iş birliğine ilişkin “Ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları ile yaptığımız bu iş birliğini çok değerli buluyorum. Biz de marka olarak seyahatseverlerin yanı sıra gün boyu şık olmak isteyenler için ürün gamımızı Miles&Smiles üyeleri ile buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm pazarlama çalışmalarımızı, ‘stilden ödün vermeden müşterilerimizi nasıl daha fazla rahat ettiririz?’ diyerek hayata geçiriyoruz. Bu iş birliğinde aynı perspektifle hareket ettik, amacımız müşterilerimizin hayatına konfor katmak” dedi.

Türk Hava Yolları Pazarlama Başkanı Arif Ali Gezmişoğlu ise ‘’Üyelerimizin talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak iş birliği yaptığımız markaları her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Miles&Smiles üyeleri, kazandıkları Milleri Shop&Miles web sitesinde hediye çekine dönüştürerek Altınyıldız Classics mağazalarındaki alışverişlerinde kullanabilecekler. Türk Hava Yolları olarak Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Altınyıldız Classics ile iş birliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

MİLLER HEDİYE ÇEKİNE DÖNÜŞÜYOR

Miles&Smiles üyeleri; uçuşlardan, Miles&Smiles kredi kartları ve program ortaklarından kazandıkları Milleri Altınyıldız Classics mağazalarında kullanabilecekleri hediye çekine dönüştürmek için öncelikle Türk Hava Yolları Mil Harcama Platformu olan shopandmiles web sitesine üyelik bilgileriyle giriş yapıyor. Sonrasında millerini dönüştürmek istedikleri Altınyıldız Classics Hediye Çeki miktarını ‘Mil’ barından seçerek işlemleri tamamlıyor. Oluşturulan hediye çeki bilgisi, Miles&Smiles üyelik bilgilerinde kayıtlı olan e-posta adresine gönderiliyor. Yapılan işleme ait detaylar ve hediye çeki kodu, Shop&Miles ‘Mil İşlemlerim’ sekmesinden istenilen her an görüntülenebiliyor. Hediye çekini mağazada kullanmak için ise, kodu kasadaki yetkili personele iletmek yeterli oluyor.

Marka; kırışmama ve valizde az yer kaplama özelliğine sahip inovatif ürünleri gibi sık seyahat edenlerin favorisi olacak tasarımlarının yanı sıra gün boyu rahatlık sağlayan ve erkek modasına yön veren trend ürünlerini de beraberinde sunuyor.

Kaynak: dha