Her insanın daha iyi bir eğitim almak ve daha iyi bir iş sahibi olmak istemezsi gayet insani bir durumdur. Belkide bazı insanların bütün yaşam kaymagı bu iki unsurdur.. Dünyanın her yer yerinde bu iki şeye sahip olmak isteyen milyarlarca insan var.. İşte bazı fırsatçılarda bunu ranta çevirmenin yollarını bulmuş bile..

DUBAİDE İŞ, ABD'de EĞİTİM

Bazı Eğitim firmaları Yurt Dışında sözde anlaştığı okullarda eğitim alacak olan öğrencilere iş garantisi vermekten bile çekinmiyor. Tabi buna görede fiyat tarifesi uyguluyorlar.. 

ABD'de Eğitim ise tam bir muamma.. ABD'deki Üniversitelere milyonlarca para yatırıp vize almak bile bazen mümkün olmuyor. Bir ofis ve dört masadan ibaret olan bu eğitim danışmanlık firmalarının bunu başarabilmesi nereyse imkansız.. 

KAPIDAN İÇERİ GİRDİĞİNİZDE BÜTÜN İŞLEİNİZ HALLEDİLİYOR

Vize İşlemleri

Yurt Dışında Yatırım İşlemleri

Vatandaşlık İşlemleri

Gren Kart İşlemleri

derken liste uzayıp gidiyor..

Kısaca sizin neye ihtiyacınız varsa çözüm merkezi burası.. 

Zaman zaman haberlere konu olan bu tür danışmanlıl firmalarının ne amaçla kurulduğunu da okuyup izliyoruz.. İnsanların manevi duyguları ile alay edercesine dolandıran bu çeteler işini ciddi yapan bir çok eğitim firmasına da köstek oluyorlar.. Köklü Uluslar Arası eğitim firmaları yerine bu dolandırıcıların ağına düşen vatandaşlar alacağı hizmet için gideceği Danışmanlık Firmasını ve Referanslarını iyi araştırmasında fayda var..

Editör: Muharrem Kılı