Seagate’in ve çalışanlarının aşağıdaki ülkelerle herhangi bir iş yapması yasaktır:

Küba

İran

Kuzey Kore

Suriye

Ukrayna Kırım Bölgesi

ABD yönetmelik koşullarına uygun olarak:

- Seagate veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları yukarıdaki listede belirtilen ambargo altındaki ülkelerin hiçbirinden ürün iadesi kabul edemez.

- Seagate veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları ambargo altındaki ülkelerden birinde bulunduğunuz takdirde size herhangi bir hizmette bulunamaz.

- Seagate veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları bu ülkelerden yapılan ürün iadelerinden sorumlu değildir.

- Bu ambargo altındaki ülkelerden birindeyseniz Seagate veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarına herhangi bir Seagate ürününü göndermeyin; ürün size geri gönderilmeyip imha edilir.

Sınırlandırılmış Ülke Bilgisi

Seagate, yukarıda belirtilen ülkelere ek olarak aşağıdaki ülkeler için iade işleminizi gerçekleştiremez. Lütfen, ürün teknik desteği ve garanti kapsamındaki iade işlemleri için ürünü satın aldığınız yer ile iletişime geçin.

Afganistan

Cezayir

Bahreyn

Mısır

Irak

Ürdün

Kuveyt

Lübnan

Libya Arap Cemahiriyesi

Nijerya

Umman

Filistin Bölgesi

Katar

Suudi Arabistan

Ukrayna

Birleşik Arap Emirlikleri

Yemen

Sınırlandırılmış Kişiler Bilgisi

Seagate, ABD Hükümeti’nin Birleştirilmiş İnceleme Listesi’nde (CSL) yer alan herhangi kişi, şirket veya tüzel kişiden iade kabul etmez ya da bu kişi, şirket veya tüzel kişilere değiştirme birimi sağlamaz. CSL listesindeyseniz veya şirketiniz ya da tüzel kişiniz bu listede yer alıyorsa lütfen bize herhangi bir ürün göndermeyin veya bizden ürün almayı beklemeyin.

Editör: TE Bilişim