Arkamızda YPG, YPJ, PYD ve PKK var diyen embesiller... Arkanızda LPG Olsa Kaç Yazarsınız?

Diyarbakır, Mardin ve Van Belediyesinin Pkk'lı Başkanları Görevden Alındı.. Teröre ve Teröriste sahip çıkanlara Türk Devleti demir yumruğunu indirdi.. Devlet HDPKK'ya vurdu, ses CHP ve İP'ten geldi..

Evet arkadaşlar, bir Ülkücü olarak bende AKP'yi sevmem ve hatta bir çok konuda ittifaka rağmen karşıt söylemlerimde olmuştur. Ancak, AKP'ye karşı olmamız AKP İktidarının yaptığı herşeyin yanlış olduğu ve kendisine karşı çıkacağımız anlamı taşımamalı...

Özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra Millileşmeye başlayan, Milli söylemler yapan, Terörle Mücadele eden, Teröriste ve Siyasi uzantısı HDP'ye nefes aldırmayan bir hükümet izliyoruz uzun zamandır.

Özellikle Şer odağı HDP'nin Eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın ve HDP'li Sözde vekillerin Cezaevine atılması Özlediğimiz Devlet Profilini ortaya koymuştu.. Açılım denen rezil sürecin izleri yavaş yavaş silinmeye başlamış ve iktidar yaptığı vahim hatayı sonlandırarak telafi sürecine girmişti.. Bugün de aynı tutum devam etmektedir.

HDP'li Diyarbakır, Van ve Mardin Belediye Başkanları görevinden alınarak yerine o illerin valileri kayyum olarak atandı.. Süreci tamamen AKP'ye karşıtlık olsun diye 'AKP yarın İstanbul Belediyesine de Kayyum Atar' ''Seçilmişlere Saygı Duyulmalı'' '' AKP'nin Sindirme politikası'' şeklinde Komik komik açıklamalar yapan siyasetçiler, Allah için ne içiyor da bu kafayı yalıyorsanız söyleyin... Millet Uyuşturucu batağından kurtulup, sizin içtiklerinizden içip kafayı yaşasın...

HDP'li Soysuzların, Türk Devletine Baş Kaldıranların, Belediye bütçesiyle Örgüte yardım edenlerin, Belediyeden Şehit Yakınlarını Atıp Örgütçü Piçleri işe alıp maaş bağlayan terör yardakçılarının görevden alınması sizi neden rahatsız ediyor?

Özellikle HDP'ye yapılan terör operasyonuna ilginç tepkiler veren İyi Partililer, Size Ne Oluyor? Geçtiğimiz günlerde TBMM'de ''İyi Partiliker size söylüyorum. HDPKK'ya gönül verenlerin oylarıyla O Koltuklarda Oturuyorsunuz'' diyen HDP Milletvekili olan Madam gerçekleri mi söylüyordu yoksa? Sıkıntınız, Teşkiniz neden?

Evet Haddinizi Aşıp Hadsizce Sövdüğünüz MHP ve Lideri Dr. Devlet Bahçeli bir kez daha haklı çıkmıştır. İP-CHP-HDP omuz omuza birbirlerini sırtlamakta, desteklemekte ve kader birliği yapmaktadır. HDP denen örgüt uzantısı partiye yapılan operasyona destek veren İP yöneticilerinin Twitlerini de gördük, Karşı Çıkan İP yöneticilerini de.. Allah aşkına siz nasıl bir yapısınız? İçinizde Milliyetçi de var, Hdp'den gelen de, Partinin İkinci adamı yanı Genel Sekreteriniz Zaten CHP'li siz de biliyorsunuz... Bu yapının içinde, Aşüre Misali herkes var.. Kimisi Millici kimisi Natocu Kimisi Avrasyacı... Bunu Anlıyoruz da, Bebek Katili Şerefsizlerin siyasi uzantısı olan Partiye yapılan operasyon İP'i neden rahatsız ediyor gerçekten anlamıyorum...

Türk Devleti demir yumruğunu hazırlamıştır. O yumruk ihanetçilerin kafasına inmeye devam edecektir. Artık Uzman Çavuştan Emir Alan General Kalmadığı gibi, Çaycıdan Emir Alan Belediye Başkanı Devride Bitmiştir...

Pkk ve Kancıklara destek veren Belediye Başkanlarına şimdilik emeklilik daha sonrada cezaevi hayatında başarılar diliyorum.. İnşallah yetim bıraktığınız şehit çocuklarının bedduası kıyamete dek yakanızda olacaktır.

Yaşasın Büyük Türk Milleti Var Olsun Türk Devleti...

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin..

Fırat Kürşad Akten TÜM YAZILARI

Editör: TE Bilişim