Artık Türkiye siyasetinde IYI bir parti var.

PEKİ NASIL BİR ORTAMDA KURULDU BU IYI PARTİ ?

İktidarda 15 yılı devirmesine rağmen hala “SEÇMEN” ve “SEÇMEN TERCİHLERİ” konusuna en hassasiyetle yaklaşan, durumun fotoğrafını çekebilmek için araştırmalar yaptıran, yetkili kurullarını toplayıp bu meseleye ciddi ciddi kafan yoran partidir AKP.

Zaten onları korkutan, uzun zaman sonra koltukların altlarından gidebileceği endişesini hissettiren, tedbir almaya yönelten de 25 Ekim 2017 öncesi yaptırdıkları araştırmalarda çıkan sonuçlardır.

Makamlarına kök salmış koca koca başkanlar boşuna elinden oyuncağı alınıp evlerine yollanan çocuklar gibi gitmek zorunda kalmadılar.

Pabuç pahalı hale geldi zira.

Eskiden olsa iş kolaydı.

AKP Genel Merkezi 25 Ekim’den evvel SEÇMEN TERCİHLERİ temalı anketler yaptırdığında gördü ki “kararsız olan ve kendisini mevcut siyasi yapıdaki hiçbir partiye yakın hissetmeyen” seçmenlerin oranı %32 ye çıkıvermiş.

Çıksın ne olacak ?

Ama bu oran 2002 Kasım’ında onları tek başına iktidara taşıyan ortama çok yakın bir rakam.

21 aylık mücadelenin ardından fetöcü ve bölücü olmayan herkese “VATANSEVERLİK” şemsiyesi altında toplanmak için davet çıkaran IYI Parti de kuruluyor.

Şimdi anladınız mı televizyonlarda neden mütemadiyen IYI Parti temsilcileri olmadan IYI Parti konuşuluyor ?

IYI Parti’den birileri olsa “algı operasyonları karaya oturacak.”

IYI Parti’den birileri olsa “boş kaleye şut çekemeyecekler.”

IYI Parti’den birileri olsa “kendileri çalıp kendileri oynayamayacaklar.”

EZ CÜMLE : “HAVADA İKTİDAR KOKUSU VAR”

Damdan düşen halden anlar misali, kendilerini iktidara taşıyan ortamı 15 yıl sonra karşılarında bulan AKP cenahı tedirgin.

Bu yüzden IYI Partililere mesnetsiz karalamalar yapılıyor.

Bu yüzden IYI Parti bir toplama kampıymış gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Bu yüzden “VATANIN ÂLİ MENFAATLERİ” haricinde bir beklentileri olmayan, “bayrak” için, “laiklik” için, “İslamın doğru anlatılabilmesi ve diğer inançlara saygı duyulması” için, “Cumhuriyetimizin banisi M.Kemal Atatürk” için, “TÜRK Devletinin TÜRK Devleti gibi yönetilebilmesi” için gönül bağı kurmuş insanların arasına nifak sokulmaya çabalanıyor.

...

IYI Parti TÜRKİYE SEVDALILARI nın, 1919 RUHUYLA YOLA ÇIKTIKLARI bir mücadelenin adıdır.

HAYIR la başladı.

Sonu da IYI olacak…

IYI ler her zaman kazanır.