Kalafat yazısına şöyle devam etti;

"Bugüne kadar MHP'de yaşanan haksızlıkları hukuksuzlukları ve politik yanlışları ideolojik kopuşları korkmadan cesurca yazanlardan biridir İsmail Türk...

Ona göre partiler hedefe ulaşmak için bir vasıtadır. O hep ülkülerine ideallerine bağlı bir insandır. Dolayısıyla siyasi menfaat peşinde koşanlar onu hiç anlayamaz ve anlayamamıştır...

Ülküsü için bedeller ödemiştir. Ülküsü için suçlanmış horlanmış, hakkında davalar açılmıştır..

Ülkeyi yanlış yöneten AKP'yi eleştirdiği için haksızlıklara maruz kalmış ve kısa bir sürede olsa yurt dışında ikamet etmiştir.

Geçmişte Ben de kendisini algılamakta zorluk çekmiş, Hatta aleyhinde yazı yazmış ancak daha sonra kendisine hak vermiş ve helalleşmiştim...

Gazeteci olarak ülkücü olarak insan olarak kendisini hem seviyorum hem de saygı duyuyorum..

Iyi Parti'nin kurulma aşamasında da duygu ve düşüncelerini yoğun olarak kullanmış ve iyi Parti'nin Medya destekçisi olarak büyük fayda sağlamıştır..

Ancak görünen o ki Yelda isimli bir kardeşimizin yazdığı yazı bazı iyi Partili arkadaşlarımızı rahatsız edince, İsmail Türk bunu canlı yayında açıkladı ve eleştiriye açık olmamız lazım dedi..

Ben de aynı kanaatdeyim.. hangi Meral diye yazı yazan kardeşimin yazısından aldığım ilhamla ben de "Bizim Meral"başlıklı bir yazı kaleme aldım..

Bu yazıyı beni Övsünler Yeldayı dövsünler diye yazmadım..

AKP ve MHP'nin işbirliği yaparak iyi Parti'nin önünü kesmek istediklerini bildiğim için Şu aşamada iyi Parti ile ilgili eleştiri haklarımı kullanmayacağımı söylüyorum sadece...

Bakınız Ben de dün Pendik ilçe teşkilatına Üye oldum ve bugün yapılan kongrede Nezaketen de olsa delege listesine ismimin yazılmasını beklerdim.

Ancak siyasi partilerde maalesef bazı beklentiler istediğiniz doğrultuda olmuyor.. Dolayısıyla ben de delegelik, yönetim kurulu üyeliği Veya bir yerlere aday olma gibi Arzu ve isteklerden kendimi sıyırmış bulunuyorum..

İsmail Türk'ün de dediği gibi biz sadece Bedel öderiz..."

"Hangi Meral?" makalesi için tıklayınız...

Editör: TE Bilişim