Habererk / Haber Merkezi

Gazeteci Yazar Sabahattin Önkibar, youtube kanalında paylaştığı videoda ‘FETÖ’nün İyi Parti üzerinden bir proje gerçekleştirme’ durumu olduğunu iddia etti.

Öte yandan, Sabahattin Önkibar ‘Ümit Özdağ’ın Buğra Kavuncu hakkındaki çıkışlarını ve İyi Parti hakkındaki çıkışlarının nedenini FETÖ’nün bu projesini afişe etmek için’ yaptığını belirtti.

Önkibar, sözü edilen videoda şu ifadeleri kulandı:

“Fethullahçılar için önümüzdeki seçimin kendileri bağlamında olmak ya da olmamak anlamına geldiği ortadadır. Buradan hareketle bu güruh, bu terörist çete her şeyini harekete geçirmiş durumdadır. Özellikle Biden seçiminde büyük beklenti içindedirler ve Türkiye içinde de Amerika seçimleriyle paralel olarak oluşumlar yaptığı kaydediliyor. Mesela İyi Parti'deki bazı gelişmelerini bu eksende yorumlayanlar, değerlendirenler var.

Fetöcülerin bu ara İyi Parti'yi kontrol altına alma noktasında taarruza geçtiğine dair somut bilgilerim var. Ben Sayın Meral Akşener'in bunlara prim vereceğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Kazara böyle bir şeye girerse sadece ve sadece masal kahramanı olabilir. Onu bu vesile ile hatırlatmak istiyorum.

Ama önümüzdeki günlerde Buğra Kavuncu ve bağlantıları noktasında önemli gelişmeler olacağını ve bilgiler sızacağını bugünden söyleyebilirim.

Buğra Kavuncu'nun on sene önce babasının bana ifade ettiği gibi Fethullah Gülen sempatizanı olduğunu gösteren somut verilerden söz ediliyor. Somut bağlantılardan söz ediliyor. Dahası FETÖ projesi olarak İyi Parti'nin Genel Başkanla monte edilmesi hedefleniyor.

Prof. DR. Ümit Özdağ'ın da bu son çıkışının, bu emperyal oyunu FETÖ'nün bu rezil projesini afişe etmek şeklinde yorumlayanlar var.

Burada kahredici olan şey 81 İyi Parti İl Başkanı'nın kapıkulu zihniyeti ile genel merkeze koşmalarıdır. Ortada bir iddia varken Türk Yargısı bunu araştırırken Fetöcü anlayışı temsil edercesine koro halinde topyekün olarak Ümit Özdağ için ihraç dilekçesi verilmesi anlaşılır değildir.

Eğer Meral Akşener Buğra Kavuncu vasıtasıyla böyle bir şey ile örtüştürülürse üzülerek söylüyorum İyi Parti yüzde 1-2'lere düşecektir. Zira bu ülke, devlete isyan eden CIA MOSSAD taşeronu casus şebekesine dolgu malzemesi olan bir siyasi heyete olur vermez.”

Editör: TE Bilişim