Katil devlet dediğin kim, Nagehan Alçı?

Katil devlet dediğin, ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin Türkiye mi?

Katil devlet dediğin, havasını soluduğun, teneffüs ettiğin Türkiye mi?

Katil devlet dediğin, toprağına ayak bastığın, üzerinde yaşadığın Türkiye mi?

Katil devlet dediğin, senin böyle özgür ve serbest bir şekilde konuşmana fırsat veren Mustafa Kemal’ mi? Onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti mi?

Kim katil devlet Nagehan Alçı, senden bunun açıklamasını bekliyoruz?

Bu devletin ekmeğini yiyeceksin,

Bu devletin suyunu içeceksin,

Bu devletin toprağında yaşayacaksın, sonra da katil devlet diyeceksin öyle mi?

Nagehan Alçı! Şunu bil ve öğren, öğrenmem diyorsan öğretiriz sana yüce Türk milleti olarak.

Hiç kimse, Türkiye Cumhuriyeti’ne katil devlet diyemez.

Buna cüret eden ve cesaret eden;

Önce katil devlet dediğin Türkiye kanunları karşısında,

Sonra da Türk milletinin vicdanında en ağır şekilde cezalandırılır, tarihin çöplüğüne atılır, Tıpkı kocan Rasim Ozan Kütahyalı gibi bunu o küçük beynine sok ve öğren.

Değerli okuyucularım, Nagehan Alçı denen sözüm ona gazeteci, Feto terör örgütü elebaşısı Fethullah Gülen ve şimdilerde öve öve yere göğe sığdıramadığı, yalakalık yaptığı Erdoğan hakkında geçmişte bakın neler demiş?

“Gülen hareketi bence çok önemli bir harekettir, özellikle yurt dışındaki Türk okulları hepimizin göğsünü kabartan Türkiye’ye çok büyük hizmetleri olan, dünya çapında bizim dilimizi kültürümüzü öğreten okullardır”

11 Mart 2009'da Akşam gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında ise, bugün biat ettiği övgüler düzdüğü yere göğe sığdıramadığı Cumhurbaşkanı’na bakın neler demişti.

"Bir delikanlılık portresi: Tayyip Erdoğan" başlıklı yazısında "Şahsen Tayyip Erdoğan beni utandırıyor. Seçtiği bayağı kelimeler yüzümü kızartıyor. Ve bu ülkeye aidiyet hissimi zayıflatıyor." İfadelerini kullanmış hızını alamayıp

"Başbakan'ın (Erdoğan’dan bahsediyor) entelektüellik kırıntısı bulunmayan, kaba ve cahil üslubu 'delikanlılık' kavramı ile kurduğu sağlıksız ilişkinin ürünü." “Kabadayı bir delikanlılık allanıp pullanıp, kahramanlık olarak sunuluyor." diyordu.

Yani dün övdüğüne bugün söven, bugün sövdüğünü dün öven, adına ne derseniz deyin karakter yoksunu profil. Hani bir söz vardır bilir misiniz? “Haysiyetli insan kemiğin hatırı için kendisini köpek yerine koymaz”der. Hayatımda duyduğum en güzel sözlerden biridir bu söz. İnsan ne olursa olsun, onuru için, şerefi için, haysiyeti için yaşamalı. Dünyalık menfaatler için renkten renge bürünmemeli.

Velhasıl kelam, bu arkadaşın, bu ve buna benzer onlarca konuşmasına ve yazısına, gerek Google arama motorunda gerekse, youTube’de rastlamak mümkündür? Peki fetoyu övgüleri ne zamana kadar devam etmiş, elbette 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına kadar.

Bu sözde gazeteci olan Nagehan Alçı, 15 Temmuz sonrası biranda manevra yaparak adeta bukalemun gibi renk ve taraf değiştirip, tarih sahnesine çıktığı günden beri de hain olan fetoyu övmeyi bırakıp paçayı kurtarma telaşına düşerek biranda hain, terör örgütü vb gibi söylemlere sığınmış, akabinde Erdoğan’a biat ederek yalakalık yapmaya başlamıştır.

Ey Nagehan Alçı denen kadın!

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu güzelim vatanıma, yani Türkiye’me!

Sırf AKP’ye yalakalık olsun diye,

Sırf Erdoğan’a yalakalık olsun diye,

AKP hükümetlerinden önceki yönetimleri eleştirmek adına katil devlet diyorsan elbette önce hukuk karşısında, sonra da Türk halkının vicdanı karşısında hesap vereceksin kurtuluşun yok. Seni ne güvendiğin Erdoğan’ın,

Ne güvendiğin AKP’n,

Ne de güvendiğin yandaş medyan HUKUKUN VE TÜRK MİLLETİNİN vicdanından kurtaramaz bilesin.

Katil devlet Türkiye’m değil, asıl katil senin karanlık düşüncelerindir ey Nagehan Alçı.