Akşener'in “İzmit Şeriyye Sicilleri” üzerine yaptığı doktora tezini, bir akademisyene danıştığını ve bunu bir facia olduğunu, Uyduruk olduğunu, bu bitirme tezinin ancak lisans öğrencilerinin olabileceğini yazdı.

Habererk yazarlarından Kerime Yıldız bu iddia lara yayınlanan yazısı ile cevap verdi.

Yılmaz "Muharrem İnce, utanmadan sıkılmadan dört yıllık fakülte bitirmiş. Meral Akşener, daha da utanmaz. Tutmuş bir de doktora yapmış. Şu cesârete bakar mısınız? Kadın başına Erdoğan’dan fazla okumuş.

Hemen, derhâl, seçim öncesi Akşener’in doktorasını sakata çıkarmak lâzım! Ünvânını kirletmek lâzım!

Görev, Mahmut Övür’e düşmüş. Daha doğrusu Mahmut Övür, tuzağa düşmüş. Zîrâ böyle dangalakça bir iftira, bir gazeteci için gerçekten büyük bir gaflet.

Mahmut Övür, bugünki yazısını kimden ilham aldıysa gidip o kişiye bir kafa atsın; sonra da kendi kafasını duvarlara vursun. Yok, derdi uçağa binmeyi garantilemekse orasını bilemem.

Övür, Meral Hanım’ın “İzmit Şeriyye Sicilleri” üzerine yaptığı doktora tezini, bir akademisyene danışmış. Akademisyen şok geçirmiş. Bu bir fâciaymış. Uyduruk tezmiş. Ancak lisans öğrencilerinin bitirme tezi olabilirmiş.

Mahmut Övür, şok geçiren akademisyenle birlikte zahmet edip araştırsaydı, şeriyye sicilleri üzerine yapılan yüzlerce doktora tezine ulaşabilirdi." dedi

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim