Taşdan "İsmail Türk’ün Samimiyeti ve Müsavat Dervişoğlu" başlıklı yazısında "Milliyetçi-Ülkücü ve Türkçü Toplumcu dünya görüşü sahibi olanların zorunlu ikametgahı MHP'dir. Millici düşünenlerin MHP ile bir kuvva ve rabıta kurmasını, siyasi ilişkiyi kaybetmeden sabretmesini (ısrarla) düşünenlerdenim. Sonuçta MHP 60 yıllık siyasi tarihin tezahürü ve milliyetçi siyasanın yegane literatürüne sahip. Dönemlik ve arızi durumları mikyas kabul ederek ters dönüşlerde bulunmanın ve yıpratıcı-yıkıcı tenkit salvolarına girmenin akıllı bir izahını bulamam." demişti.

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Murat Taşdan'ın bugün yayınlanan yazısında ise "Gayrı MHP liderini ve partisinin politikalarını destekleyecek bir karine elimizde bulunmuyor!" dedi.

Taşdan yazısına şöyle devam etti "MHP demokratik milliyetçilik esaslarını kaybetmiştir. Lider, siyasi muvazene ve politik stratejiden uzak kalarak, partisini dar bir kanala hapsetmiştir.

Bu kararın ve tek taraflı tercihin elbette MHP’ye faturası ağır olur! Türk Milliyetçiliği politik misyonuna yaslanan, mihenk teşkil eden politik hamleleri denemeden, meydana çıkmadan, vatandaşa ve Ülkücü efkâra karşı; istişare, karşılıklı iletişim kanallarını kapatarak alınan bu nevi kararlar MHP’ye darbedir.

Gayrı MHP liderini ve partisinin politikalarını destekleyecek bir karine elimizde bulunmuyor! Bu radde bağışık görünmenin izahı olamaz, mazeretleri anlamsız ve kadük kalır.

MHP kendi politikalarını faş edecek bir aday çıkarmak durumundaydı. Olmazsa alternatif yollar elbet mülahaza edilirdi.

Sn Bahçeli MHP’ye oy vermeyelim, diye elinden geleni yapıyor!"

//MHP’ye darbe!// BAŞLIKLI YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim