Soros’un Açık Toplum Vakfı'nın amblemleri ile alanlara çıkan Suriyelilerin nereden ve hangi merkezden idare edildikleri de böylece ortaya çıkmış oldu.

Türk Milliyetçiliğini ‘Cahiliye’ ile suçlayan Suriyelilere sahip çıkmayan diğer Arap ve Müslüman ülkelere tepki göstermeyen Suriyeliler ne hikmetse hem bu vatanın ekmeğini yiyor hem de değerlerimize küfrediyor. 

Madem "Ümmetçisiniz" dünya üzerindeki Türkiye’den kat be kat zengin diğer Müslüman ülkelere neden gitmediniz? 

Madem "Ümmetçisiniz" diğer Müslüman ülkeler neden size kucak açmadı? 

Ümmetçilik dediğiniz ne olduğu belli olmayan safsata bir ideolojiyi bize dayatmaya çalışan azınlıklara en güzel cevabı Türkiye’nin 20. yüzyılda yetişen en önemli fikir adamlarından, hayatı Türk milliyetçiliği yolunda mücadele ile geçen Dündar Taşer şu ifadeleriyle bizi yıllar önce uyarmıştı.
‘’Bir ülkede hakim milliyete düşmanlık besleyen azınlıklar, o ülkedeki hakim milliyete olan düşmanlıklarını "Ümmetçilik" adı altında yaparlar"

Dündar Taşer

Yoruma bile gerek kalmadan diyoruz ki; Bu Ülkeyi biz yedi düvele karşı savaşarak kurduk. Sizin gibi ülkesinden kaçıp sahillerde nargile içen "Ümmetçilere" teslim etmeyecek kadar da savaşçı bir milletiz. Ya bu ülkenin kanun ve kurallarına uyarsınız ya da "Ümmetçi" bir devlet bulup orada mutlu mesut yaşarsınız. Biz "Ümmetçi" değil, milli bir devletiz. 

Ümmetçilik safsataları bize 15 Temmuz gibi bir vahşeti yaşatırken hala bu hikayelere kanan Müslüman varsa ona da kuşku ile yaklaşırız. 


 

Editör: TE Bilişim