Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Meral Akşener için "bu kadın şirazeden çıkmış yalancı Kemal ne söylüyorsa aynısını söylüyor Meral Hanım istikametini kaybetmiştir "demişti.

Yetmemiş," Sayın Meral Hanım Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı sen bunu nasıl kabul edersin" diyerek haksız yere suçlamalarda bulunmuştu.

Yani sayın cumhurbaşkanı rakiplerini yok edebilmek veya kendi safına çekebilmek için gözünü ve gönlünü karartabilmiştir.

Hedefe ulaşabilmek için her yolu mübah görmüştür. Şimdi köşeye sıkıştı için o kadını yerli ve milli ilan ediverdi.

Sadece Tayyip Erdoğan değil Bahçeli de neredeyse Kutsayacak Meral Akşener'i..

Oysa MHP'li Semih Yalçın Meral Akşener'e atmadık iftira bırakmamış hatta belaltı vuruşlar yapmıştı.

Yazılanı söyleneni unutacak kadar henüz kanımız kurumadı fakat asıl sorum şu...

Eşkıya ile açılımı yapan habur'da çadır mahkemeleri kurduranlar Diyarbakır'da Şivan Perver pezevengi ile zılgıt çekenler ne zaman yerli ve milli oldu..

Ergenekon Balyoz diyerek Türk askerine kumpas kuranlar kozmik odalara girenler ve Türk ordusunu can evinden vuranlar ne zaman yerli ve milli oldu..

Fetö ile işbirliği yaparak devlet kadrolarına cemaatin adamlarını yerleştiren Türkiye'de Devrim yaptık diyerek iti köpeği Atatürk'e hakaret ettirenler ne zaman yerli ve milli oldu.

Şimdi sayın Akşener yerli ve milli olmak için bunların icazetini alarak abıderya olacaksa yerin dibine batsın böyle birliktelik.

Kurtlar boynuna tasma taktırmaz bilin bunu..

Ertuğrul Kalafat

Editör: TE Bilişim