Aslına bakıldığında ne güzel Atasözlerimiz var dimi? 

“Kişi kendinden bilir işi “ kişinin olaylar ya da kişiler hakkında düşüncesinde ya da çıkardığı yargılarda aslında kendi kişiliğinden yola çıkarak bu çıkarıma vardığını anlatan atasözüdür.

Dününü unutanlar, aslını inkâr edenler, birde utanmadan sağa sola salya saçıp iftiralar kusan,kalemi de ağızları lağımlaşanlar kendilerine İslamcı diyenler.

Hiç mi ayet okumamışlar?

Hiç mi hadis okumamışlar?

Belki bunlar özlerinde sünneti bile inkâr eden Sünnetsiz İslamcı Kılıklı Dürzilerdir. Kim bilir?

Allah (c.c) bilir elbet. O eğriyi de bilir doğruyu da, yalanı da, gerçeği de, haklıyı da, haksızı da. Elbet mahşer günü gelip çatacak, hesap vakti sorulacak.

Kendi can dostu, meslek arkadaşı, aynı çatıyı paylaşanlar bile birinden tiksiniyor ve ona haşerat diyorsa, o adamdan korkacaksın. Birleştirmiyor, ayrıştırıyorsa, salya sümük yalanıyorsa, yazarlık değil de kalemşorluk adı altında soytarılık yapıyorsa iki adım geri duracaksın.

Hiç dikkat ettiniz mi bunlar son dönemde piyasada o kadar çoğaldılar ki hepsi aynı, sadece renkleri farklı, görevleri aynı, oturdukları koltuklar farklı amma velakin emir aldıkları yer hep aynı. Ağızlar aynı, kelamlar aynı, haysiyet noksanlıkları bile birebir aynı. 

İslam diyeceksin, ümmet diyeceksin, vatan diyeceksin kalkıp asli unsurun olan eleştirilerini yapamayacak, yozlaşan, dağılan, tüm değerlerimizin hiçe sayıldığı bir yapının kucağına oturmuş şekerini bekleyeceksin.  

Sizlere tavsiyem önce İslam’da aile sonra Türk toplumunda aile nedir? Aile’nin önemi nedir? diye bir araştırın.

Evde eşine kendini dinletemeyenler, yazdıklarını okutamayanlar kalkıyor sokak ağzıyla ahkâm kesiyor, kesmekle kalmıyor bir de aba altından sopa gösteriyor. Alenen tehdit ediyor ama onu bile mertçe diyemiyor.

Birilerinin arkasına saklananlar dün “İşte bir tane bir müdür mü ne Hocaefendi için terbiyesizlik yapıyor, ileri geri konuşuyor. Saygısızlık yapıyor.. Ben onun için mesela hep baştan beri Hocaefendiye, Erdoğan'a saygılı bir dil ile konuşmak gerekir.” diyorsa bugün ancak ve ancak kendi totosunu kurtarmaya çalışıyordur derim.

 Buna benzer ahlaksızca iftiralar cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızına da yapılmıştı hepimiz şiddetle karşı çıkmıştık be utanmaz adam aynı şey senin karına yapılsa etrafındakilerin eşlerine analarına bacılarını yapılsa sen nasıl bir tepki gösterirsin?

Unutma İSLAM korkakları, cimrileri ve münafıkları sevmez.