Zafer Partisi Atatürk milliyetçiliğini esas alan bir parti. Niçin Atatürk milliyetçiliği sorusuna verilecek çok yanıt var, en kestirmesi, mevcut iktidarın her yaptıklarının Atatürk'ü haklı çıkarmasıdır.

TÜM MAKALELERİ

Atatürk dini kurumların siyasete karışmasına, dinin siyasi kazanç aracı edilmesine karşıydı.

Bizde karşıyız. Bu dine karşı olmak değil, dinin, onun -bunun ihtiraslarının aracı edilerek kirletilmesine, lekelenmesine karşı olmaktır.

Gerçek dindarlık budur.

Şu son yıllarda en çok yıpranan nedir derseniz, dinimizdir derim. Çünkü çaldılar din dediler, yolsuzluk yaptılar din dediler, rüşvet aldılar din dediler. Dini ne kadar kötü iş varsa onunla özdeşleştirdiler.

Zafer Partisi kurulurken çizgisini net olarak ortaya koydu. Flu bir parti değiliz. Önce Anıtkabir ziyaret edildi, sonra Türklüğün ve Türk Müslümanlığının beşiği Kazakistan/Yesi'ye gidildi. Ahmet Yesevi ziyaret edildi. Çıkış noktamız bu ziyaretlerle gözler önüne serildi.

Ülkemizin birçok sorunları var. Ama en önemlisi milliyetsizleştirme, mülteciler üzerinden yürütülen örtülü istila, ekonomi ve din istismarıdır. Genel başkanımız Sayın Özdağ bir yıl içinde bütün mültecilerin ülkelerine gönderileceğini taahhüt ediyor. Zafer Partisini doğuran da esasında budur, Zafer Partisi her türlü işgale karşı Türklüğün bir savunma hattıdır.

Zafer Partisi milliyetçiliğimizin bir müdafaa hattıdır. Hem kendisi milliyetçilik yapacak hem de milliyetçilik yapanların bu çizgide kalmasına katkıda bulunacak, yol göstericiliği yapacaktır.

Kavgamız cehaletle, ihanetle, yolsuzluk ve hukuksuzlukladır. Kavga şeklimiz yumruk göstermek değil, sözdür, anlatmadır, iknadır. Siyasette konum kapmak için asla iftira yoluna başvurmayacağız. Yeni Türkiye'yi yepyeni bir ruh ve kadro ile inşa edeceğiz. Aramızda iftiracılar, küçük olsun benim olsuncular olmayacaktır.

Bazı çevrelerin İYİ Partide tutunamadılar, parti kurdular iddiası gerçek değildir. Sn Genel Başkanın bir il başkanı ile ilgili iddialarını gündeme getirerek buna inandırıcılık sosu katılmak isteniyor. İYİ partiden kopuşun gerekçesi bir il başkanına yönelik FETÖ suçlaması olsaydı, önce Koray Aydın'ın o partiden gönderilmesi gerekirdi. Sayın Akşener'e FETÖ iftirası atan ilk ve tek kişi Koray Aydın'dır. Ve bugün eş başkan mevkiindedir.

Akşener, FETÖ’cü müdür, kendisini yıllardır tanırım, ailece görüşürdüm, yollarımız ayrıldı diye asla böyle bir şey söyleyemem. Milliyetçidir ve bu işlerle alakası yoktur. Ama bunu diyene partiyi teslim ederek de en büyük yanlışı yapmıştır. İşi gücü ben olanlarla yol yürünmez.

Zafer Partisi çifte standart partisi olmayacaktır. Kendisini milliyetçi/ülkücü/Atatürkçü hisseden herkese açıktır.

Milliyetçi siyasetin son yıllarda en büyük handikabı kendini ilkeleriyle örtüşmeyen siyasetlere eklemlemesidir. Bugün bir kimlik burhanı yaşanıyorsa sebebi budur. Zafer Partisi milliyetçilik satarak siyasette rant elde etmeye çalışmayacaktır. Milliyetçilik yaparak, ilkeli siyasetin mümkün olduğunu gösterecektir. AKP'yi durdurmanın yolu ona eklemlenmek olmamalıdır. Freni patlak bir kamyonun kasasına atlayarak onu durduramazsınız. Onunla birlikte siz de duvara çarpar, tuzla buz olursunuz. Biz milliyetçiliği devletin direksiyonuna geçireceğiz. Hedefimiz budur!

Söylemleri ile yaşamları ve icraatları bir olanların, böyle bir kadronun partisi olacaktır Zafer

Hareketi. Gönüldaşlarıma Türk dünyasının kalbi Azerbaycan Bakü'den selamlar.

Editör: TE Bilişim