Antalya Havalimanı transfer işlemleri artık güvenilir bir adres olan Tourwix ayrıcalığıyla ayağınıza kadar gelmektedir. Güzel bir tatil için Antalya’yı tercih eden yerli ve yabancı turistler, havalimanına indikleri ilk andan itibaren konforun vermiş olduğu rahatlığı daha iyi hissedilmek adına güvenli bir seyahat tercih etmektedir.

Özellikle yabancı turistler için araç kullanmak kimi zaman yorucu olabileceği gibi gidecekleri istikameti tam olarak bilmediklerinden bir eziyet haline dönüşebilir. Özellikle de Antalya gibi şehir içi mesafenin fazla olduğu bir bölgede ziyaretçilerin yanlarında araçlarını da getirmeleri ve buna bağlı olarak da  park sorunu ile karşılaşabilme ihtimalleri bulunmaktadır.

Antalya Havalimanı Transfer İçin Tek Adres

Antalya Havalimanı transfer işlemlerinin en hızlı şekilde sağlanması güvenli, ekonomik ve hijyen bakımından da oldukça önemlidir. İçinde bulunduğumuz salgından daha iyi korunabilmek adına sizlere özgü ve tamamen özel olarak dizayn edilmiş araçlar eşliğinde belirlenen noktaya en kısa zamanda ulaşımınızı sağlamak ilk önemli görevimizdir. Sadece Türkiye’nin değil ayrıca dünya turizmi denildiğinde de akla ilk gelen yerlerden birisi olan Antalya, doğal güzelliklerinin yanında özellikle yaz aylarındaki kavurucu sıcaklığıyla da yüreğinize kadar işlemekte, temiz ve ferah havası ile de kalıcı izler bırakmaktadır.

Antalya Havalimanı Transfer

Tarihi bakımdan da yerleşim olarak 50 bin yıllık bir geçmişe sahip olan Antalya’da halen daha keşfedilmemiş bir doğa bulunmaktadır. Daha öncesinde Karain ve Beldibi mağaralarında gerçekleştirilen arkeolojik kazılarda çok eski dönemlere ait izlere rastlanmış ve ilk olarak da Lidyalıların izlerine ulaşılmıştır.

Tatilciler İçin Müjde: Yunan Adalarına Feribot Kolaylığı! Tatilciler İçin Müjde: Yunan Adalarına Feribot Kolaylığı!

Antalya Havalimanı Transfer İçin Rezervasyon Yapın

Akdeniz ikliminin her daim etkisinde olan Antalya’da yaz mevsimleri oldukça sıcak geçerken kış ayları da bilinenin aksine ılık ve yağışlıdır. Yaz turizmi denildiğinde akla gelen ilk yerlerden olan Antalya’da ulaşım rahat bir konumda olduğundan tramvay, otobüs, taksi, hafif taylı sistem ve deniz otobüsü seferleri gün gün ve zamanında gerçekleşmektedir.

Dünyanın sayılı otellerini bünyesinde barındıran Antalya’da her bütçeye ve her zevke uygun konaklama bulmak mümkündür. Şehir merkezi başta olmak üzere ilçeler ve bunlara bağlı olan beldelerde kimin zaman 7/24 açık bulunan kafe, bar, restoran ve kulübe rastlamak olağandır. 

Editör: TE Bilişim