Deni Milosevic’i ne arayan var ne de soran. Antalyaspor’a geçtiğimiz sezon gece yarısı operasyonuyla getirilen ve saat 04.00’de imza attırılan Milosevic, kırmızı – beyazlıların yeni sezon kamp kadrosunda yer aldı. Takıma katkısı olmadığını çok iyi bilen ve bir kaç kulüple temasa geçen, hiç birisinden olumlu geri dönüş alamayan Milosevic, yıllık 850 bin euro kazancı ile oynamayarak en fazla para kazanan isim oldu.

İKİ TEKNİK DİREKTÖR DE TERCİH ETMEDİ

Ersun Yanal’ın isteği ile transfer edilen Milosevic, bu teknik adamla sezon başında şans bulsa da, daha sonra forma alamadı. Nuri Şahin döneminde de tercih edilmeyen, forma verilemeyen Mİlosevic, geçtiğimiz sezon 14 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa maçına çıkarken toplam 752 dakika kırmızı – beyazlı formayı giydi. 752 dakikada 1 gol atan ve sıfır asist başarısı yakalayan Milosevic, 27 maçta kadroda yer alırken, 5 maçta İl’de oyuna başlarken, 10 maçta sonradan oyuna girdi. 12 maç kadroda olmasına rağmen yedek kulübesinde oturdu, 2 haftada sakattı.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

Milosevic Antalyaspor ile ilginç bir istatistiğe de imza attı. Deniz Milosevic en son kırmızı – beyazlı formayı 15 Ocak 2022 tarihinde oynanan Fenerbahçe maçında giymişti. Bu da sadece 1 dakika idi. Kalan 4,5 ayda ise hiç forma giymedi. Bazı maçlarda yedek kulübesinde otursa bile yine de süre alamadı. DAKİKASI 19 BİN 946TL Deni MilosevicAntalyaspor’dan bugünkü kurla yıllık 15 milyon lira para alıyor. Kırmızı – beyazlı takımda 752 dakika forma giyen Milosevic, oynadığı her dakika için 19 bin 946 lira para kazandı. (Toros)

Editör: Umut ACAR