Başarılı bir sezonu geride bırakan Antalyaspor’da kiralık olarak forma giyen Haji Wright ve Alassane Ndao ile birlikte Ruud Boffin, Naldo, Hakan Özmert sözleşmelerinin sonuna gelirken, teknik heyetin bu 5 futbolcuyla birlikte ayrılması gündeme gelen Fernando Lucas Martins ile ilgili olarak hazırlanan rapor belli oldu.

“HAJI WRIGHT KALMALI”

Söz konusu futbolcuların geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, kadronun aynen korunması yönünde görüş bildirdiklerini ifade etti. Özellikle büyük bir çıkış yapmasına rağmen satın alma opsiyonunun kullanılmamasıyla takımdaki geleceği merak konusu olan Haji Wright ile ilgili olarak konuşan Hollandalı teknik adam, “Tüm ekip olarak Haji Wright’ın kalması taraftarıyız. Kulüp de yönetim de bununla ilgili çok çalışıyor. Oyuncularımızı korumak istiyoruz, çünkü olağanüstü bir sezon yaşadık. Kadrodaki tüm oyuncuları kesinlikle korumamız gerekiyor” sözlerine yer verdi.

EKİP VURGUSU

Sezon sonuyla birlikte Antalyaspor ile tamamlanan sözleşmesiyle ilgili olarak da konuşan deneyimli çalıştırıcı, Kırmızı-Beyazlılarda kalmak istediğine vurgu yaptı. Önemli işler başardıklarının altını çizen Groenendjk, “Nuri Şahin hocanın bizden daha uzun süreli kontratı var. Ancak biz ekip olarak müthiş bir iş çıkardık. Birlikte takımı buralara taşımak müthiş bir olaydı. Devam edeceğimizi düşünüyorum, herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ben kendi adıma konuşacak olursam burada kalmam benim için de büyük bir şans olur” sözlerine yer verdi. (Lider)

Editör: TE Bilişim