Eski Galatasaraylılar geri mi dönüyor?

 Galatasaray’da son günlerde ismi sıkça anılan iki isim: Emre Çolak ve Arda Turan.

 Galatasaray taraftarları Emre Çolak ve Arda Turan konusunda ikiye bölünmüş durumda. Bir grup Arda Turan ve Emre Çolak’ı “Galatasaray’ın Evladı” olarak nitelendirirken, bir grup da artık bu futbolculara ihtiyaç olmadığı görüşünde.

 Galatasaray- Başakşehir maçında Fatih Terim ile arasındaki buzların eridiğini gösteren Galatasaray’ın eski kaptanı Arda Turan ve yetiştiği kulübe geri dönmek isteyen Emre Çolak’ın menajeri Ahmet Bulut, her iki futbolcu için de Galatasaray ile iletişime geçti.

 Emre Çolak’ın istatistikleri

 28 yaşındaki orta saha Emre Çolak, Galatasaray’ın ardından Deportivo takımına transfer olmuştu. Burada iki sezon geçiren Çolak, toplam 49 maçta ilk 11 başladı ve takımına 5 gol ve 8 asist ile katkı verdi.

 Ardından Arabistan Ligi’nde “Al Wahda” takımına transfer olan Emre Çolak burada da 2 sezonda 12 maça çıkıp takımına sadece bir golle destek verdi.

 Arda Turan’ın istatistikleri

 Heyecanlı Barcelona serüvende geniş bir kadroya rağmen 33 maçta ilk on bir başlama fırsatı bulan Arda Turan, rakip fileleri 15 kez havalandırırken 10’da asist yaptı.

 Yurda döndükten sonra Başakşehir Futbol Kulübü ile anlaşan Arda, 19 maçta 2 gol ve 3 asist ile takımına destek verdi.

Editör: TE Bilişim