Arda Turan ile ilgili olarak bomba gibi bir iddia atıldı. Devre arası transfer döneminde kendisine bir takım bulamayan Arda Turan'ın sezon sonunda futbolu bırakarak Fatih Terim'in ekibine katılacağı ifade edildi.

Devre arası transfer döneminde adı sarı kırmızılı takım ile anılan Arda Turan için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Gelecek yeni sezon öncesinde futbolu bırakmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın teknik direktör Fatih Terim'in ekibine katılarak Galatasaray'a daha çok tecrübe getirebileceği belirtildi.

Sezon Sonunda Ekipte

Fatih Terim'in de Arda ile çalışmaya sıcak baktığı ve yeni sezonda Başkan Mustafa Cengiz ile bir görüşme gerçekleştirerek bu konuda oldukça ısrarlı olacağı ifade edildi. Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Arda için yakın çevresi de oldukça olumlu mesajlar vererek sarı kırmızılı takımın teknik ekibinde daha başarılı olabileceği dile getirildi.

Fatih Terim'in devre arasında kadroda görmek istediği isimler biri olan Arda Turan'ın transferine sarı kırmızılı taraftarlar karşı gelince Başkan Mustafa Cengiz'de bu konuda risk almayarak oyuncuyu reddetmiş ve bu olay oldukça büyük ses getirmişti. Arda'nın transferine karşı çıkan diğer isimlerden birisi de Abdurrahim Albayrak olmuştu.

Editör: TE Bilişim