Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolan üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Öte yandan otomobilin sel sularında sürüklenişinin görüntüleri ortaya çıktı.

Artvin Yusufeli'nde karayolunda seyir halinde iken sel sularına kapılarak şantiye içerisine sürüklenen araçtaki sürücü Mustafa Sönmaz, eşi Müşerref ve oğlu Salih Sönmaz'in cansız bedenlerine ulaşıldı. Ekiplerce toprak altındaki araçtan çıkarılan cenazeler, ambulansla Artvin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Artvin'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.Öte yandan otomobilin sel sularında sürüklenişinin görüntüleri ortaya çıktı.

VALİ DORUK SON DURUMU AÇIKLAMIŞTI

Sele ilişkin son durumu Vali Yılmaz Doruk açıklamıştı. Vali Doruk, gerçekten ciddi bir felaket yaşadıklarını belirterek, "Akşam saat 19.30 civarlarında bir sel geldi, Yusufeli Barajımızın Limak şantiyesi bölgesine. Bir vefatımız var, şantiye çalışanlarımızdan. Bir ailemiz de kayıp, anne, baba ve bir çocuğuyla birlikte. Arama çalışmalarımız devam ediyor." diye konuşmuştu.