533 Suç Kaydı Olan Firari, 9 Yıl Sonra İstanbul'da Yakalandı

533 Suç Kaydı Olan Firari, 9 Yıl Sonra İstanbul'da Yakalandı
İstanbul'da uzun süredir aranan bir kişi, 9 yılın ardından yakayı ele verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 533 suç kaydı bulunan bir firarinin yakalandığını duyurdu. Söz konusu şahıs, uzun süre boyunca yetkililerden kaçmayı başardı. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda, bu kişinin izine ulaşıldı ve gözaltına alındı.

Yetkililer, firarinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında çeşitli adreslerde aramalar yapıldı ve sonunda hedefteki kişi tespit edilerek gözaltına alındı. Bu durum, emniyet güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Yakalanan şahsın geçmişte işlediği suçlar arasında hırsızlık ve dolandırıcılık gibi ağır suçların bulunduğu belirtildi. Şu an için adli süreçlerin başlatıldığı ifade edildi.190311 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.