Ankara'da boşanma davası cinayeti: Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Ankara'da boşanma davası cinayeti: Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
Boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan Saliha Akkaş hayatını kaybetti, eşinin intihar ettiği öğrenildi.

Ankara'da boşanma aşamasındaki eşi Salih Akkaş (45) tarafından boğazından bıçaklanan Saliha Akkaş (40), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Salih Akkaş, intihar ederek yaşamına son verdi.

Çankaya ilçesi Güvenlik Caddesi'nde meydana gelen olayda, Türkiye Büyük Millet Meclisi personeli Saliha Akkaş, boşanma aşamasındaki eşi Salih Akkaş ile konuşmak üzere evine gitti. Çift arasında çıkan tartışma sonucu Salih Akkaş, eşini bıçakladı ve daha sonra kendini astı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Saliha Akkaş, yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak kurtarılamadı. Saliha Akkaş'ın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çiftin evlerinin ayrı olduğu ve çocuklarının ayrı ayrı anne ve babalarıyla yaşadığı öğrenildi. Ayrıca, Salih Akkaş'ın 'Eşe karşı tehdit ve hakaret' ile 'Uzaklaştırma ihlali' suçlarından poliste kaydı olduğu belirtildi. (DHA)

252344-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.