Ankara'da temizlik görevlisi Haydar Çakmak'ın cinayeti: 15 yaşındaki Y.P.T. tutuklandı
Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir dere yatağında bulunan temizlik görevlisi Haydar Çakmak'ın (40) cesedinin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma sonuçlandı. 16 Mayıs akşamı Mürsel Uluç Mahallesi'nde yaşanan olayda, Çakmak'ın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi ve toprağa verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Haydar Çakmak'ın her gün dere yatağından yürüyerek işe gittiği ve olay günü 15 yaşındaki Y.P.T. tarafından gasp amacıyla bıçaklandığı, ardından da şahsın kaçtığı belirlendi. Kamera kayıtlarının detaylı incelenmesinin ardından ekipler, Y.P.T.'yi olaydan yaklaşık 20 saat sonra yakaladı.
Gözaltına alınan Y.P.T., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanan Y.P.T., cezaevine gönderildi. Olayın tüm detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.