Konya'da, araştırma görevlisi sevgilisi M.K.'nın ittiği asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Tuğçe Ülkü Gürbüz, verdiği ifade ile şoke etti. 

Beyin kanaması geçirdi, beli kırıldı

Düşme  sonucu beyin kanaması geçiren, omurgası ve belinde kırıklar oluşan Tuğçe, tutuklanan sevgilisinden şikayetçi olmadı. Olay günü aşırı miktarda alkol aldıklarını anlatan Tuğçe, olayı hatırlamadığını söyledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, 25 Eylül Çarşamba akşamı tartıştığı aynı üniversitenin Sağlım Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı M.K.'nin itmesi sonucu asansör boşluğuna düştü. Beyninde kanama ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan Gürbüz, 2 kez ameliyat edildi.

Gözaltına alınan M.K. ise polise verdiği ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi. Kafes, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

"Davacı da şikayetçi de değilim"

Hastanede tedavisi devam eden Tuğçe Ülkü Gürbüz de sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine polise ifade verdi. Gürbüz, hastane odasında alınan ifadesinde Mustafa Kafes ile sevgili olduklarını anlatarak, ''Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim'' dedi.

Editör: TE Bilişim