Avcılar'da kursa giden Zehra Küçük'e sokak köpekleri saldırdı

Avcılar'da kursa giden Zehra Küçük'e sokak köpekleri saldırdı
Avcılar'da kursa giden 17 yaşındaki Zehra Küçük, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı, ancak sürücülerin kornaya basmasıyla kurtuldu.

Avcılar'da 17 yaşındaki Zehra Küçük, 17 Mayıs Cumartesi günü saat 08.30 sıralarında kursa giderken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Tahtakale Mahallesi Melisa Sokak'ta kaldırımda yürürken, bir grup köpek havlayarak Zehra'nın üzerine doğru koştu. Genç kız kaçmaya çalışırken, trafikteki araç sürücülerinin korna sesleri köpekleri uzaklaştırdı. Zehra Küçük, yaşadığı korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve olaydan kıl payı kurtuldu.

Zehra'nın babası Ahmet Hamdi Küçük, kızının sabah saatlerinde ağlayarak kendisini aradığını ve köpek saldırısından bahsettiğini anlattı. Küçük, kızının her gün bu köpekleri sevdiğini, hayvansever olduğunu ancak köpeklerin saldırısına uğradığını ve kursa gidemediğini belirtti. Olayı gören sürücülerin kornaya basarak köpekleri uzaklaştırdığını ve kızının ağlayarak eve döndüğünü ifade etti.

Ahmet Hamdi Küçük, bölgede çok sayıda çocuk ve yaşlı yaşadığını, sağlık ocağı ve iki okul bulunduğunu vurguladı. Bölgenin açık olması nedeniyle köpeklerin üreme ve yaşam alanı haline geldiğini, belediyenin ise bu konuda yeterince önlem almadığını dile getirdi. Yedi yıldır barınak yapılması için mücadele ettiklerini ancak belediyeden bir sonuç alamadıklarını, neredeyse her gün benzer olayların yaşandığını belirtti.

6084-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.