Aydın'da oto yıkamada uyuyan sürücüde uyuşturucu

Aydın'da oto yıkamada uyuyan sürücüde uyuşturucu
Aydın'da akaryakıt istasyonunda uyuyan sürücünün üst aramasında uyuşturucu ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde park halindeki bir araçta sürücü Anıl Y. (25) uyuyordu. Saat 03.00 sıralarında, 09 ANA 282 plakalı otomobiliyle istasyona gelen Anıl Y., uzun süre hareketsiz kalınca istasyon çalışanlarının şüphelenmesiyle olay ortaya çıktı.

İstasyon çalışanları, aracın içinde birinin uyuduğunu fark edip durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücüyü uyandırdı ve üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu içme aparatı buldu.

Anıl Y., gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Anıl Y.'nin otomobili inceleme için otoparka çekildi. Polisler, uyuşturucunun türü ve miktarı hakkında henüz bilgi vermedi.

6763-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.