Bahçelievler'de Uyuşturucu Ticareti İddiasıyla 6 Şüpheli Yakalandı

Bahçelievler'de Uyuşturucu Ticareti İddiasıyla 6 Şüpheli Yakalandı
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde bir taksici, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 6 kişiyi polise ihbar etti.

Bahçelievler'de meydana gelen olayda, bir taksici panik butonuna basarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, belirtilen adrese intikal ederek operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda toplamda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekipleri, taksicinin verdiği bilgiler doğrultusunda hareket ederek uyuşturucu madde bulundurduğu öne sürülen şahısları yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ele geçirilen maddelerin türü ve miktarı hakkında detaylı inceleme yapılacağı öğrenildi.

Bu gelişme, İstanbul genelinde artan uyuşturucu ticareti ile mücadele çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Yetkililer, vatandaşların bu tür durumlarda duyarlı olmaları ve anında yetkililere haber vermeleri gerektiğini vurguladı.155604 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.