Bodrum'da motor arızası: 37 kaçak göçmen kurtarıldı

Bodrum'da motor arızası: 37 kaçak göçmen kurtarıldı
Bodrum açıklarında motor arızası geçiren lastik bottaki 37 kaçak göçmen kurtarıldı, 2 organizatör yakalandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, motor arızası yaşayan bir lastik bottaki 37 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 17 Temmuz 2023 tarihinde saat 07.35'te Bodrum açıklarında, motor arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bir lastik bot tespit etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle, aralarında 17 çocuğun da bulunduğu 37 kaçak göçmen güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kurtarma operasyonunda, göçmen kaçakçılığıyla bağlantılı 2 organizatör de yakalandı. Kıyıya getirilen 37 kaçak göçmen, daha sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.