Bursa'da polisleri silahla tehdit eden şüpheli tutuklandı

Bursa'da polisleri silahla tehdit eden şüpheli tutuklandı
Bursa'da polisleri silahla tehdit eden İshak Büte tutuklandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3 Temmuz 2025 Salı günü akşam saatlerinde yaşanan olayda, İshak Büte isimli şahıs, alkol aldıktan sonra görevli polis ekiplerine karşı sözlü saldırıda bulundu. Uyarılara rağmen polislerin üzerine yürüyen ve silahla tehdit ettiği iddia edilen Büte, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay anı çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, uyarılara rağmen polislere doğru yaklaşan şüphelinin, bir polisin tek atışla bacağından vurulması yer alıyor. Sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı ve Büte, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Büte, daha sonra "Silahla tehdit" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklandı.

11'inci Değirmen Sokak'ta meydana gelen olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Büte, "Silahla tehdit" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29795-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.