Çankırı Kalesi'nde düşme kazası: Genç yaralı kurtarıldı
Yayınlanma:
Çankırı Kalesi'nde dengesini kaybeden 24 yaşındaki E.M., uçuruma düştü; itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve sağlık durumu iyi.
Çankırı Kalesi'nde dün gece saat 23:00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. 24 yaşındaki E.M., kalede dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Olay yerine hızla sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin başarılı kurtarma çalışmaları sonucu E.M., düştüğü yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Çankırı Devlet Hastanesine kaldırdı.
Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, E.M.'nin sağlık durumu iyi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve olayla ilgili ayrıntılı incelemenin devam ettiğini belirtti.
Kaynak:DHA
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.