Cezaevinden Çıkan Şahıs, Husumetlisiyle Karşılaşınca Silahlı Saldırıda Bulundu

Cezaevinden Çıkan Şahıs, Husumetlisiyle Karşılaşınca Silahlı Saldırıda Bulundu
Üç ay önce cezaevinden çıkan bir kişi, husumetlisiyle karşılaşmasının ardından silahla saldırdı.

Bir şahıs, üç ay önce cezaevinden salındıktan sonra eski husumetlisi ile karşılaştı. Olay, yaşanan tartışmanın ardından meydana geldi. İki taraf arasında başlayan gerginlik sonucunda, şahıs tabancasını çekerek husumetlisini vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişinin durumu ciddiyetini koruyor.

Olayın ardından güvenlik güçleri bölgeye intikal etti ve çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken, olay yerinde bulunan tanıkların ifadeleri de alınmaya başlandı. Yetkililer, bu tür olayların önlenmesi adına gerekli tedbirlerin artırılacağını belirtti.

Husumetli iki kişi arasındaki bu çatışmanın nedeninin geçmişteki bir anlaşmazlık olduğu öğrenildi. Cezaevinden yeni çıkan şahsın tekrar suça karışması ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.