Cinayet Şüphelisi 13 Ay Sonra Yakalandı

Cinayet Şüphelisi 13 Ay Sonra Yakalandı
Bir cinayet davasında 13 ay süren aradan sonra yakalanan şüpheli, suçlamaları kabul etmedi.

Bir cinayet soruşturması kapsamında 13 ay boyunca kayıplara karışan bir şüpheli, sonunda güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, ifadesinde "Elimden geldiğince ayak izlerimi silmeye çalıştım" şeklinde açıklamalarda bulundu. Olayın detayları ve şüphelinin durumu hakkında daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

Yakalanma anında herhangi bir direnç göstermeyen şüpheli, polise teslim oldu. Soruşturmayı yürüten ekiplerin uzun süreli takibi sonucunda elde edilen bilgilerle gözaltına alındığı öğrenildi. Bu gelişme, cinayet davasının seyrini değiştirebilir.

Şu anda adli süreç devam ederken, yetkililer olayla ilgili daha fazla ayrıntıyı kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. Şüphelinin avukatı ise müvekkilinin masum olduğunu savunarak, hukuki sürecin en kısa zamanda sonuçlanmasını talep etti.147455 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.