İran Konsolosluğu'nun durumu polise bildirmesi üzerine Esenyurt'taki evde yapılan incelemede ceset parçalarına ulaşıldı. Konsolosluğun teslim ettiği zanlı ile birlikte eşi ve baldızının da gözaltına alındığı bildirildi.

  Korkunç olay bu akşam iftardan hemen önce ortaya çıktı. İlk anda yeni işlenmiş bir cinayet olarak ajanslara yansıyan olayın korkunç ayrıntıları ise daha sonra belli oldu. 

Son dakika gelişmesine göre, İran uyruklu olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Muhammed Khodarahmi bugün İran Konsolosluğu'na giderek 3 ay önce kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdüğünü itiraf etti.

Khodarahmi itirafında cesetleri Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan evlerindeki derin dondurucuda sakladığını da söyledi.

Bunu üzerine konsolosluk görevlileri tarafından gözaltına alınan Khodarahmi, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Şüpheli emniyetteki sorgusunda kayınvalidesi ve kayınpederini 3 ay önce öldürüp cesetlerini parçaladıktan sonra derin dondurucuda sakladığını söyleyerek, evin adresini verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde yaptıkları incelemelerde, Khodarahmi'nin ifadesinde belirttiği gibi, kayınvalidesi ile kayınpederini öldürüp cesetlerini parçalara ayırdıktan sonra, poşetlenerek derin dondurucuda saklandığnı tespit etti.

Parçalanmış haldeki cesetlerin, şüphelinin kayınpederi Siavash Galeh Bakhtiari (71) ile kayınvalidesi Fatemeh Alidadishamsabadi'ye (64) ait olduğu tespit edildi.

İncelemenin ardından cesetler, Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ekipler, Muhammed K'nin eşi Shırın Galeh B. ile baldızı Shahrazad Galeh B'yi de gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Editör: TE Bilişim