Kucoin borsası, ödül etkinlikleriyle sıkça gündeme gelen bir platform. Dünyanın en iyi borsaları içinde gösterilen Kucoin’in son etkinliği ise çok ses getirecek. Kucoin Yaz Çılgınlığı adı verilen etkinlik, borsaya yeni kaydolacak yatırımcılara 20 dolar kazanma fırsatı sunuyor. 11 Haziran’a kadar sürecek etkinlik kapsamında, şartları yerine getiren ilk 5 bin kişi ödül alacak.

Yeni üyelere 500 USDT’ye varan ödüller sunması ile bilinen Kucoin’in bu etkinliğine katılmak için, borsaya farklı borsadan kripto para transferi yapmak ise yeterli oluyor. Katılım şartlarının oldukça basit olduğu etkinlik BNB kazanma sayfası üzerinden erişilebilir. An itibariyle 320 TL’nin üzerinde bir tutar olan 20 dolarlık harika ödül, sadece Türk kullanıcılara özel. Yüzlerce coin’i listelemesi ile, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsalarından olan Kucoin, yaz kampanyası ile şimdiden birçok yatırımcıda heyecan yarattı. Peki etkinlikle ilgili neler biliniyor?

Kampanya ne kadar sürecek?

Kucoin yaz kampanyası, 1 Haziran’da başladı ve 11 Haziran’da sona erecek. 10 günlük etkinlik, sadece Türkiye’den katılan kullanıcılara hitap ediyor. USDT, USDC, TRX, BTC, ETH, LUNA ve BNB coin sahibi kullanıcıların, farklı bir borsadan Kucoin’e transfer yapması ile katılımın mümkün olduğu etkinlik, birkaç adımla katılmanın mümkün olduğu bir kampanya.

Esenyurt'ta ATM’ye giden vatandaşlar hayatının şokunu yaşadı Esenyurt'ta ATM’ye giden vatandaşlar hayatının şokunu yaşadı

Türk yatırımcıların en çok tercih ettiği borsalar içinde yer alan Kucoin, her yeni üyeye 500 USDT’ye varan ilk üyelik ödülü sunmasına ek olarak, zaman zaman düzenlediği kampanyalarla ses getiriyor. Haziran ayında düzenlenen 20 dolar ödüllü bu kampanya da, binlerce kişiye 320 TL’den fazla kazanç sunacak.

Kucoin 20 dolar ödüllü kampanyanın şartları

Kripto para borsasının düzenlediği kampanya, 11 Haziran’da sona ermesi ve sadece ilk 5 bin kişiye ödül dağıtımı olması nedeniyle çok ilgi görüyor. Kucoin borsasının ödül kampanyasına katılmak için, birkaç basit adımı takip etmek yeterli. Bununla birlikte, talimatları doğru bir şekilde uygulamak gerekiyor, zira şartlar doğru bir şekilde yerine getirilmezse, Kucoin borsasından ödül alınamayacak.

-Kucoin’in yaz kampanyasına katılmak için, daha önce borsaya kayıt olmamış yeni üyeler BNB kazanma kampanya sayfasından üye olmalı. Üyeliğin ardından KYC1 adımları tamamlanmalı ve hesap doğrulanmalıdır.

-İkinci adımda, en düşük 20 USDT ya da bu değere denk olacak USDC, TRX, LUNA, BNB, ETH ya da BTC, Kucoin’e yatırılmalı. Yatırılan bu coin’ler, farklı borsalardan transfer edilmeli. Kucoin içi transferler katılım için geçerli olmayacak.

-Son adımda ise, herhangi bir tutarda yatırım yapılması gerekiyor. Bu yatırımda bir alt tutar söz konusu değil.

Yukarıdaki birkaç adımı tamamladıktan sonra, Kucoin BNB kazan sayfasında yer alan “Katıl” butonuna tıklamalı. Tüm adımlar geçildikten sonra, borsa katılımcılara ödüllerini taahhüt edilen süre içinde verecek.

Kampanya ile ilgili bilinmesi gerekenler

Kucoin’in 20 dolar ödüllü kampanyası, dünyanın en büyük borsalarından biri olan platformda henüz hesap açmamış kişiler için ciddi bir fırsat sunuyor. Yaz etkinliği kampanyası, sadece Türk kullanıcılar için düzenleniyor ve ilk 5000 kullanıcı ödül almaya hak kazanacak. Katılım hakkı kazanan kullanıcılar içinde, ilk 5 bine girenlerin ödülleri USDT olarak gönderilecek. Ödüller, 7 ile 14 iş günü arasında Kucoin hesaplarına iletilecek. BNB fiyat bilgisi için Kucoin.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kucoin’in bu kampanyasına katılım için, Kucoin içi transferler geçerli olmayacak. Binance, FTX ya da diğer borsalardan yapılan kripto para transferleri değerlendirilecek. Kampanyaya katılmak için sadece USDT, USDC, BTC, ETH, BNB, TRX ve LUNA gönderimi kabul edilecek ve en az 20 USDT’ye eş değer olması gerekecek.

Editör: TE Bilişim