Racheal ve erkek arkadaşı arasında ilişki bitince erkek arkadaşının annesi dokuz yaşındaki torunu ile beraber oğluna ait eşyaları almak için Rachael'ın evine geldi.

Yaşlı kadın, evde bulunan bir tabloyu almak isteyince aralarında kavga çıktı. Kavgadan dolayı dokuz yaşındaki çocuk korkup yardım için bahçeye koştu. Rachael, Davis'i bıçakla öldürdükten sonra kafasını kesip mutfak lavabosuna attı, cesedini ise araba garajına attı.

Çocuğun haber verdiği komşuların polisi araması üzerine eve gelen polis Davis'in kafası kesilmiş cansız bedenini garajda buldu.

Olayın meydana geldiği 2017 yılından beri tutuklu olan Rachael, mahkemede ölmek istediğini ve Davis'in ailesinden çok çok özür dileğini söyledi.

Mahkemede Rachael ile son kez yüzleşen Davis'in aile fertleri, Rachael'i asla affetmeyeceklerini ve kendisine olan kızgınlıkların asla geçmeyeceğini söylediler.

Rachael'in psikolojik sorununun olup olmamasının, işlediği suçun cezasının hafifletilmesine etki etmeyeceğini belirten mahkeme başkanı Bruce Brown, Rachael'in yüzüne verilen müebbet hapis cezasını okudu.

Davis'in kızı Gillespie, verilen müebbet cezasının annelerini geri getirmeyeceğini ama en azından adaletin yerini bulduğu için biraz acılarının hafiflediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim