Erol Eğrek Dövülme Olayı: 4 Şüpheli Tutuklandı

Erol Eğrek Dövülme Olayı: 4 Şüpheli Tutuklandı
Şişli'de dövülerek öldürülen Erol Eğrek olayında 4 şüpheli tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı.

Şişli Esentepe'de bir holding önünde vahşice dövülen ve daha sonra hayatını kaybeden Erol Eğrek'in ölümüyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 6 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı. Şüpheliler, 'kasten öldürme' suçlamasıyla hakim karşısına çıkarıldı.

İstanbul 12. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararına göre, 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklama kararının gerekçesi, soruşturmanın devamı ve şüphelilerin delilleri karartma ihtimaline karşı alınmış bir önlem olarak değerlendiriliyor.

Erol Eğrek, Çalık Holding'in Türkmenistan'daki tesislerinde çalışırken işten çıkarılmış ve tazminatını alamadığı iddiasıyla Şişli Esentepe'deki holding binası önüne gitmişti. Burada yaklaşık 10 kişi tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.