Esenyurt'ta siteye giren şüpheli, ustaya ait matkabı çaldı
Yayınlanma:
Esenyurt'ta bir siteye giren şüpheli, kapı onarım ustasıyla ait matkabı çaldı, polis soruşturma başlattı.
İstanbul Esenyurt'ta yaşanan bir olayda, bir siteye giren şüpheli, otomatik demir kapı onarımını yapan ustaya ait darbeli matkabı çaldı. Olay, Piri Reis Mahallesi 2268. sokaktaki sitede meydana geldi.
Site yönetimi, arızalanan demir kapıyı tamir etmesi için bir usta çağırmıştı. Usta çalışırken, minibüsüyle siteye gelen şüpheli, kısa bir mola anını fırsat bilerek darbeli matkabı alıp aracına koydu ve olay yerinden uzaklaştı. Matkabın çalındığı, ustaya ait aletin yerinde olmamasıyla fark edildi.
Site yönetimi durumu polise bildirdi ve güvenlik kamera kayıtlarını yetkililere teslim etti. Polis ekipleri hırsızlık olayıyla ilgili inceleme başlattı ve şüphelinin yakalanması için çalışma yürütüyor.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.