Esenyurt'ta Şoförü Bağlayarak Kumaş Gasbettikleri İddia Edilen Şahıslar Yakalandı

Esenyurt'ta Şoförü Bağlayarak Kumaş Gasbettikleri İddia Edilen Şahıslar Yakalandı
Esenyurt'ta bir şoförün ellerini bağlayarak 1,7 milyon lira değerindeki kumaşı çalan iki kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda, bir şoförün elleri bağlanarak 1,7 milyon lira değerinde kumaşın gasbedildiği bildirildi. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede zanlıları tespit etti ve yakaladı.

Gözaltına alınan şahısların ifadelerinde, yaptıkları eylemin bir şaka olduğunu söyledikleri öğrenildi. Ancak bu açıklama, yaşanan olayın ciddiyetini değiştirmedi ve yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili olarak yapılan incelemelerde, çalınan kumaşın bulunup bulunmadığına dair çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.180527 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.