Eyüpsultan'da bulunan ceset: Ayşe Tokyaz'ın siteye girişi güvenlik kamerasında
İstanbul'da yaşayan 22 yaşındaki Işık Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Ayşe Tokyaz'ın cesedi, 13 Temmuz'da Eyüpsultan'da bir valizin içinde bulundu. Genç kızın, sosyal medyadan tanıştığı eski polis memuru C.K. (38) ile ilişkisi olduğu ve olaydan önce Küçükçekmece'deki bir eve birlikte girdikleri iddia ediliyor. Soruşturma kapsamında C.K. ve yardımcısı olduğu düşünülen şüpheliler gözaltına alındı.
Ayşe Tokyaz'ın ölümünden önce eski polis memuru C.K. ile birlikte siteye giriş anlarını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Tokyaz ve C.K.'nın birlikte binaya girdikleri net bir şekilde görülüyor. Polis, bu görüntülerle birlikte şüphelilerin sorgusunu sürdürüyor ve olayla ilgili daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam eden soruşturma, Ayşe Tokyaz'ın ölümünün nasıl gerçekleştiğini ve C.K.'nın olaydaki rolünü aydınlatmayı amaçlıyor. Olayla ilgili yeni gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.