Eyüpsultan'da lüks otomobil yandı: 20 milyon liralık araç küle döndü
Eyüpsultan'da Hasdal-Kemerburgaz yolunda seyir halindeki 34 CAA 08 plakalı lüks bir otomobilin motorunda yangın çıktı. Sürücü, dumanları fark edince aracı yol kenarına çekti ve yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Ancak, araçta ufak çaplı bir patlama meydana geldi ve kısa süre içinde alevler tüm aracı sardı.
Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen veya yaralanan olmadı. Olay anı, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntülerde aracın alev alev yandığı görülüyor. Yetkililer, aracın yaklaşık 20 milyon lira değerinde olduğunu belirtti.
Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. İncelemeler sonucunda yangının nedenine ilişkin net bir bilgi henüz paylaşılmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.