Firari Dolandırıcı 3 Yıl Sonra Ele Geçirildi

Firari Dolandırıcı 3 Yıl Sonra Ele Geçirildi
11 kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen firari hükümlü, uzun bir aradan sonra yakalandı.

Bir dolandırıcılık vakası sonucunda 11 kişiyi mağdur eden firari hükümlü, üç yıl süren kaçışının ardından güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Yetkililer, şahsın uzun süre izini kaybettirdiğini ve çeşitli kimliklerle dolaştığını belirtti.

Yakalanma anında yapılan incelemelerde, dolandırıcının daha önceki suçları nedeniyle arandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirileceği ve diğer mağdurların da tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Gözaltına alınan firari hükümlünün adli mercilere sevk edileceği bildirildi. Bu gelişme, dolandırıcılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.185501 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.