Gaziantep'te 3 milyon TL'lik soygun: 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te 3 milyon TL'lik soygun: 6 şüpheli adliyeye sevk edildi
Gaziantep'te 3 milyon TL'lik market soygununda 6 şüpheli yakalandı ve adliyeye sevk edildi; market çalışanı da suç ortaklığıyla suçlanıyor.

Gaziantep'te bir markette meydana gelen 3 milyon TL'lik soygun olayıyla ilgili olarak 6 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Emniyet güçlerinin yaptığı soruşturma sonucunda, şüphelilerden market çalışanı İ.Ç.'nin soyguncularla iş birliği yaptığı ve 3 milyon TL'nin bankaya yatırılması için kendisine teslim edildiği tespit edildi. Olay, 14 Temmuz tarihinde Emek Mahallesi'ndeki markette, plakasız bir motosikletle gelen iki şüphelinin market çalışanını silahla tehdit ederek parayı gasp etmesiyle gerçekleşti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı aydınlatmak için 150 güvenlik kamerası kaydını inceledi ve şüphelilerin kimliklerini belirledi. G.Ç., İ.Ç., M.Ç., E.K., Y.K. ve Bursa'da yakalanan B.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan para ve olayda kullanılan tabanca ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi. İ.Ç.'nin uzun yıllardır çalıştığı marketteki iş birliğiyle parayı gasbettirdiği belirtiliyor. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor.

242776-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.