Gaziosmanpaşa'da Yol Verme Tartışması Kavga ile Sonuçlandı

Gaziosmanpaşa'da Yol Verme Tartışması Kavga ile Sonuçlandı
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bir yol verme meselesi, kavgaya dönüşerek olay yerine polis ekiplerinin müdahalesine neden oldu.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, iki sürücü arasında yol verme konusunda yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar durumu fark ederek olaya müdahale etmeye çalıştı.

Kavganın ortasında kalan bir kadın ise eşinin hasta olduğunu belirterek, "Eşim hasta, ne olur yapmayın" diyerek yardım istedi. Bu durum, çevredeki insanların dikkatini çekti ve gerginliğin azalmasına katkı sağladı.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, tarafları ayırarak durumu kontrol altına aldı. Kavganın ardından herhangi bir yaralanma olup olmadığına dair bilgi verilmedi.179365 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.