Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 51 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 51 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Edirne'nin Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonlarda 45 kilo kokain ve 5 kilo esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne'nin Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, 51 kiloyu aşkın uyuşturucu ele geçirildi. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekiplerinin yaptığı kontrollerde, narkotik köpeği Bodri'nin yardımıyla bir minibüste 45 kilo 823 gram kokain bulundu. Kokain, minibüsün zemin kaplamasının altına gizlenmiş şekilde saklanmıştı.

İkinci operasyonda ise, bir otomobilin tamponuna gizlenmiş 5 kilo 156 gram esrar ele geçirildi. Bu araç da X-ray taramasından sonra Bodri ile yapılan detaylı aramada yakalandı. Her iki operasyon da Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda uyuşturucularla bağlantılı 3 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen kokain ve esrarın detaylı incelemesi ve şüphelilerin sorgulanması devam ediyor.

3317-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.