İnegöl'de başıboş köpekler çocuğa saldırdı

İnegöl'de başıboş köpekler çocuğa saldırdı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde başıboş köpeklerin bir çocuğa saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı; mahalleli belediyeden yardım istedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, başıboş köpekler sokakta yürüyen bir çocuğa saldırdı. Çocuk, köpeklerin saldırısından büyük bir panikle kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olayın tanıkları, saldırı anını cep telefonlarıyla kaydetti.

Görüntülerde, çocuğun köpeklerden kaçarken yaşadığı korku ve panik net bir şekilde görülüyor. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, sık sık karşılaştıkları başıboş köpeklerden dolayı büyük endişe duyduklarını ve belediyeden bu sorunun çözülmesi için acil önlem alınmasını talep ettiler.

Mahalleli, çocuklara ve vatandaşlara yönelik tehdit oluşturan başıboş köpeklerin yakalanarak kontrol altına alınması gerektiğini vurguladı. Olayla ilgili olarak yetkililerin konuya müdahale etmesi ve benzeri olayların tekrarlanmaması için önlemler alması bekleniyor.

5968-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.