İpsala'da firari hükümlü M.K., rafın arkasında yakalandı

İpsala'da firari hükümlü M.K., rafın arkasında yakalandı
33 yıl hapis cezası bulunan firari M.K., İpsala'da polis ve jandarma operasyonuyla yakalandı.

Edirne'nin İpsala ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, ortak bir operasyon düzenledi. Operasyonun amacı, hakkında 33 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü M.K.'yı yakalamaktı.

Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu M.K.'nın saklandığı evi tespit etti. Evde yapılan aramada, M.K. bir rafın arkasında saklanırken bulundu ve gözaltına alındı. 'Birden fazla kişiyle geceleyin silahlı yağma' suçundan aranan M.K.'nın yakalanma anları, polis kamerasına yansıdı.

Gözaltına alınmasının ardından işlemleri tamamlanan M.K., adli makamlarca tutuklandı ve cezaevine teslim edildi. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdikleri operasyonla başarılı bir sonuç elde etti.

48255-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.