Söz konusu saldırının Kumbasar’ın, “Şu Devlet Bahçeli’ye corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu” ifadelerinin ardından gerçekleştiği iddia edildi.

Öte yandan darp olayı gerçekleştiren şahısların Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uydukları, maske ve eldiven kullandıkları gözlerden kaçmadı.

21. yüzyılda Türkiye’yi Türk siyasetini, Türk Milliyetçilerini, zorba göstermek için uğraşan durumları benimsemediğimizi, ancak provokatörlerin insanları tahrik etmesi, en hassas sinir uçlarını kaşıyarak bu eylemlere devam etmesi, dayak yedikten sonra bile, yine tahrike devam etmesi, bu hadiselerin olacağını bile bile şöhret olmak uğruna, böyle yollara başvuran provokatörlerin olduğunu biliyoruz.

Bu provokatörlerden biri ise İsrafil Kumbasar’dır. Kesinlikle tedaviye muhtaç olduğunu belirtmekte fayda var.

Sözde avukat provokatör İsrafil Kumbasar ülkücüleri kışkırtacak “Şu Devlet Bahçeli’ye corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu” paylaşımını yaptıktan sonra facebook sayfasındaki arkadaşları tarafından sık sık uyarılmasına rağmen seviyesiz paylaşımlarına devam etti.

Bu paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

“Devlet Bahçeli benim can düşmanımdır” 

“Bana küfredenler ülkücü filan değil eroin torbacısıdır Bilgelerinize”, 

“Devlet Bahçeli birilerine virüs gibi bulaşmış Analarına küfür et ama ona laf etme” 

"Herkes geçim derdinde Devlet Bahçeli de eroin torbacılarını affetme derdinde”, 

“MHP'nin başındaki virüs benim için Corona'dan”daha çok tehlikelidir

Provokatör İsrafil Kumbasar feci şekilde dövüldükten sonrada benzer paylaşımlar yapmayı sürdürdü.

Tamamen reklam ve provokatörlük kokan paylaşımlar yapan Kumbasar dayak yediği resmide kendi paylaştı. 

Paylaşımında "Bre Devlet'in köpekleri! Şimdi böyle yaparak susturacağınızı mı zannediyorsunuz? Daha önce olduğu gibi bana bu saldırının talimatını verdiğine inandığım Devlet Bahçeli, alçak, müptezel bir ahlaksızdır. İnşallah bir an önce geberir gider.” notuyla paylaştı.

“Dr. Devlet Bahçeli hareketin tepesine çöken bir virüstür”



 

Editör: TE Bilişim