İstanbul'da geniş çaplı güvenlik uygulaması: 791 polis, Esenyurt'ta huzur nöbeti tuttu

İstanbul'da geniş çaplı güvenlik uygulaması: 791 polis, Esenyurt'ta huzur nöbeti tuttu
İstanbul'da 791 polisin katıldığı geniş çaplı güvenlik uygulaması kapsamında, Esenyurt'ta 55 noktada denetimler yapıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçluların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir güvenlik uygulaması gerçekleştirdi. Organize Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ile Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği uygulamada, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da hazır bulundu.

Uygulamada, şüpheli araçlar durduruldu, şahıslar üzerinde GBT kontrolü yapıldı ve narkotik köpeği de görev aldı. Müdür Yıldız, uygulamada durdurulan araçlardaki vatandaşlarla sohbet ederek, güvenlik güçlerinin kararlılığını vurguladı.

Yıldız, yaptığı açıklamada, uygulamaların İstanbul'un huzurunu sağlamak amacıyla devam edeceğini, Esenyurt'ta 55 noktada 190 ekip ve 791 personelle huzur nöbeti tuttuklarını belirtti. Suç işleyenlere yönelik 'yolun sonu mutlaka bizler olacaktır' mesajını veren Yıldız, amacın sokaklarda görünmek değil, güven sağlamak olduğunu ifade etti.

17590-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.