İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve Genel İdare Kurulu Üyesi Samet Reis'in içinde bulunduğu otomobil, Ankara dönüşü kaza yaptı.

Ankara'dan İstanbul'a dönüş yolunda Gerede yakınlarındaki  Yeniçağa mevkinde araçın kayması sonucu meydana gelen kazada, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve Genel İdare Kurulu Üyesi Samet Reis hafif yaralandı.

Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

112 Acil Ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Samet Reis birlikte ambulansa alınan Beyaz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniveristesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan muayenelerinin ardından Milletvekili Beyaz'ın kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattığı ve her hangi bir sağlık probleminin olmadığı belirtildi.

İSTANBUL İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yaptığı açıklamada "İYİ Partimizin İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz'ın ve Genel İdare Kurulu Üyesi Samet Reis'in bulunduğu aracın, Ankara'dan İstanbul'a dönerken kaza yaptığını üzüntüyle öğrendim. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Beyaz ve Reis'i tedavi gördükleri hastanede ziyaret eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, yaptığı açıklamada, kazayı duyar duymaz hastaneye geldiklerini söyledi.

Şen, yapılan ilk kontrollerde Beyaz ve Reis'in sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Kontroller neticesinde ilk anda bir sıkıntı gözükmüyor. Tehlikeli bir şey arz etmiyor. Kazayı Ankara'dan İstanbul'a döndükleri esnada Yeniçağa kesiminde yapmışlar. Orada yoğun yağıştan oluşan su birikintisinden bir kaza olmuş. Araç kontrolden çıkıyor ve takla atıyor. Allah korumuş. Aslında tehlikeli bir kaza ama sonuçta sıkıntımız yok. Kırık, çıkık gözükmüyor. Canları sağ ona dua ediyoruz. Şu anda da yanlarında bulunuyoruz. Sonuçların netleşmesini bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim