Kablo Hırsızları Tren İstasyonunda Yakalandı

Kablo Hırsızları Tren İstasyonunda Yakalandı
Tren istasyonunda meydana gelen kablo hırsızlığı olayı sonrası iki şüpheli gözaltına alındı.

Bir tren istasyonunda gerçekleşen kablo hırsızlığı olayında, güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sonucunda iki şüpheli yakalandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, hırsızların istasyondan önemli miktarda kablo çaldığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınırken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Tren seferlerinin aksamaması için gerekli önlemler alındığı bildirildi. Hırsızlık olayının yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleri de inceleniyor.

Yetkililer, bu tür suçların önlenmesi amacıyla güvenlik tedbirlerinin artırılacağını ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için çalışmaların süreceğini duyurdu.169959 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.